InternetFirmyReceptySlovníky
Reklama

Cooky.cz

Web přináší širokou škálu receptů pro všechny příležitosti – od rychlých večeří a domácího pečiva až po sladké dezerty a slavnostní menu. Čtenáři zde najdou nápady, které potěší začátečníky i zkušené kuchaře, a spoustu praktických tipů, jak z běžných surovin vykouzlit skvělá jídla. Kromě klasických receptů nabízí Cooky.cz i sezónní inspiraci, kuchařské triky a doporučení, jak si vaření užít bez stresu. Styl psaní je přehledný, přátelský a zaměřený na radost z jídla i sdílení. Cooky.

Vybrali jsme pro vás MAGAZÍNY A ZAJÍMAVOSTI
Zátku od oleje každý vyhazuje, jde však o obrovskou chybu. Má skrytou funkci, která se hodí při vaření
Zátku od oleje každý vyhazuje, jde však o obrovskou chybu. Má skrytou funkci, která se hodí při vaření
Cooky.czCooky.cz|
dnes, 06:33
| 2 min
Díky této geniální fintě rozpoznáte zkažené vejce dříve, než bude pozdě
Díky této geniální fintě rozpoznáte zkažené vejce dříve, než bude pozdě
Cooky.czCooky.cz|
dnes, 06:10
| 2 min
Kvíz, co prověří, jak máte v malíku základy české kuchyně – od jíšky po záklechtku
Kvíz, co prověří, jak máte v malíku základy české kuchyně – od jíšky po záklechtku
Cooky.czCooky.cz|
27. 10. 2025, 08:02
| 1 min
Kvíz na téma oblíbené české polévky: Pokud správně zodpovíte alespoň 6 z 10 otázek, máte znalosti šéfkuchařů
Kvíz na téma oblíbené české polévky: Pokud správně zodpovíte alespoň 6 z 10 otázek, máte znalosti šéfkuchařů
Cooky.czCooky.cz|
24. 10. 2025, 13:03
| 1 min
Kvíz: Zelená podzimní rajčata nemusí skončit na kompostu. Aneb nevyužitý poklad než si je vezme zima
Kvíz: Zelená podzimní rajčata nemusí skončit na kompostu. Aneb nevyužitý poklad než si je vezme zima
Cooky.czCooky.cz|
23. 10. 2025, 09:05
| 1 min
Panýrunk na pranýři: Pro některé jde o zkratku k dobrému řízku, Pohlreich ho nemůže vystát
Panýrunk na pranýři: Pro některé jde o zkratku k dobrému řízku, Pohlreich ho nemůže vystát
Cooky.czCooky.cz|
10. 9. 2025, 02:59
| 2 min
Jak dlouho vydrží maso v mrazáku čerstvé: Záleží na druhu, důležitý je i způsob rozmrazování
Jak dlouho vydrží maso v mrazáku čerstvé: Záleží na druhu, důležitý je i způsob rozmrazování
Cooky.czCooky.cz|
4. 9. 2025, 04:53
| 2 min
Stačí 2 plátky a skořápka od vařených vajec odpadne zcela sama. Vhoďte je do vody
Stačí 2 plátky a skořápka od vařených vajec odpadne zcela sama. Vhoďte je do vody
Cooky.czCooky.cz|
2. 9. 2025, 16:25
| 2 min
Už žádná hořká omáčka, ani tvrdé maso: Lidové tipy, díky kterým lze připravit dokonalý guláš
Už žádná hořká omáčka, ani tvrdé maso: Lidové tipy, díky kterým lze připravit dokonalý guláš
Cooky.czCooky.cz|
28. 8. 2025, 05:42
| 3 min
Zapomeňte na skladování brambor ve sklepě. Zavařte je podle tohoto postupu a nebudete litovat
Zapomeňte na skladování brambor ve sklepě. Zavařte je podle tohoto postupu a nebudete litovat
Cooky.czCooky.cz|
28. 7. 2025, 08:15
| 2 min
Do kynutého těsta přidejte 1 lžíci této přísady. Vykyne mnohem rychleji a bude dokonale nadýchané
Do kynutého těsta přidejte 1 lžíci této přísady. Vykyne mnohem rychleji a bude dokonale nadýchané
Cooky.czCooky.cz|
24. 7. 2025, 06:02
| 2 min
Než začnu smažit řízky, naložím je v těchto 2 přísadách, díky kterým jsou dokonale šťavnaté
Než začnu smažit řízky, naložím je v těchto 2 přísadách, díky kterým jsou dokonale šťavnaté
Cooky.czCooky.cz|
22. 7. 2025, 15:03
| 2 min
Lepší domácí vývar jste ještě v životě nepřipravili. Tajemstvím je přitom tato jediná ingredience
Lepší domácí vývar jste ještě v životě nepřipravili. Tajemstvím je přitom tato jediná ingredience
Cooky.czCooky.cz|
15. 7. 2025, 08:56
| 2 min
Reklama
Reklama